De 5 beste restaurants op het Leidseplein

Geplaatst op

Dineren op het Leidseplein is meer dan alleen eten: het is een beleving van het Amsterdamse leven. Verspreid tussen clubs, coffeeshops en bars zien klanten in restaurants aan het Leidseplein allerlei interessante mensen langskomen terwijl ze genieten van de aangeboden maaltijden. Op weg naar de restaurants op het Leidseplein kun je stoppen om te zien hoe straatartiesten op hun hoofd draaien, goocheltrucs uitvoeren of hun ziel in een instrument storten. Kortom het Leidseplein het is een hele beleving op zich. In deze blog vertellen we wat over de 5 beste restaurants op het Leidseplein. 

Players

Players food en drinks is een unieke combinatie van bar, restaurant, cocktaillounge en club. Dit hippe restaurant wordt in het weekend omgetoverd tot een van de meest trendy clubs van Amsterdam. Players is gespecialiseerd in cocktails en de exclusieve champagne valt beneden in de kelder te bewonderen. Klanten zijn enthousiast over het geweldige eten, de briljante service en het brede scala aan fantastische cocktails.

Maurya Organic Indian Lounge

Van de restaurants op het Leidseplein is Maurya degene die je helemaal wegvoert van de stad met zijn exotische smaken, kruidige aroma’s en oosterse sfeer. De rijke cultuur van India is aanwezig in de traditionele Indiase liedjes die gespeeld worden, het prachtige decor en natuurlijk het authentieke Indiase eten. 

Restaurant Rood

Dit restaurant staat bekend om zijn biefstuk, kreeft en surf ’n turf. De inrichting is smaakvol, het personeel vrolijk en glimlachend en de wijnen en desserts subliem!

Little Buddha

Van alle restaurants op het Leidseplein, is Little Buddha zeker een van de meest unieke. De specialiteit van dit luxe restaurant is een onbeperkt sushi-buffet. Het decor doet niet onder van zijn naam: zachte verlichting, elegant gedekte tafels en een gigantische Boeddha met gekruiste benen die op de gasten neerkijkt.

Porto Carrera

Porto Carrera wordt ook wel ‘’de pizzeria van 5 euro’’ genoemd en biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding uit de restaurants op het Leidseplein. Het vriendelijke personeel heeft een ‘klant is koning’-houding en zorgt ervoor dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een prettige ervaring hebt. 

Naast deze 5 restaurants zijn veel meer heerlijke restaurants. Bekijk alle restaurants op het Leidseplein.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van allerlei trends op het gebied van het restaurantwezen. Culinaire tips kun je dus zeker op deze site verwachten.

Contactgegevens

Via info @ restaurantbloemgracht.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden