Hoe beveilig ik mijn restaurant beter tegen inbraak?

Geplaatst op

Het is van het grootste belang dat een ondernemer er alles aan doet om een inbraak in zijn of haar bedrijfspand te voorkomen. In een bedrijf, zoals een restaurant, zijn vaak waardevolle spullen aanwezig. Soms zit er zelfs ook nog contant geld in de kassa. Dit zijn zaken die criminelen ook weten en daarom zullen ze hun slag willen slaan. Gelukkig zijn er een aantal beproefde manieren om inbrekers buiten de deur te houden. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees dan snel onze blog door. Bij slotenmaker amsterdam zijn ze echte experts als het gaat over inbraakpreventie. Ze helpen je graag verder met hun kennis en kunde. 

Geen aanleiding geven

Je moet inbrekers zeker geen aanleiding geven om je restaurant of bedrijf binnen te komen. Laat dus waardevolle spullen niet in het zicht liggen. Daarbij is het slim om een sticker op de deur te plakken waarop je duidelijk vermeldt dat je geen contant geld aanneemt. Verder raden we je aan om slotenmakers in de arm te nemen om eens een inbraakpreventie advies te vragen. Zo weet je direct hoe de beveiliging van je bedrijfspand ervoor staat. Een slotenmaker kan ook direct aanpassingen doen. 

Andere dingen die je kunt doen 

Het is mogelijk om nog meer dingen te doen die er voor zorgen dat criminelen een huis verder gaan kijken (hoewel we dit natuurlijk helemaal niet positief vinden voor de buren). We raden je aan om een camerasysteem op te hangen, rolluiken te nemen (daar komen ze echt niet doorheen), indien het een afgelegen restaurant betreft, een riant hek rond je terrein te plaatsen. Een alarmsysteem dat verbonden is met een meldkamer, is zeer effectief en zal bij onraad snel beveiligers richting je pand sturen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van allerlei trends op het gebied van het restaurantwezen. Culinaire tips kun je dus zeker op deze site verwachten.

Contactgegevens

Via info @ restaurantbloemgracht.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden