Restaurant of voedingsbedrijf? Gebruik CRM!

Geplaatst op

Bevindt u zich in de horeca of komt u van een organisatie wat te maken heeft met voeding? En bent u benieuwd hoe u nieuwe klanten kan benaderen en binnenhalen? Dan is is ‘Customer Relationship Management’ iets voor u. Wij leggen u graag uit wat het is en wat de voordelen zijn voor uw bedrijf.

Het verkooppunt

POS, oftewel Point of Sale of ‘verkooppunt’ zijn kassasystemen. Als het gaat over het gebied gastronomie worden kassasystemen niet alleen als kassa’s gebruikt. Kassasystemen worden ook gebruikt als ontvangst controle. Dat betekent dat ze het hele bestelproces beheersen vanaf de orderintake tot de bereiding in de keuken en uiteindelijk de overgang naar de klant met de betaling. Verschillende tussen kassasystemen moeten worden gemaakt, wat afhankelijk aan de gastronomie. De afhankelijkheid ligt bij of het gaat over een volledige catering of systeemcatering. Dan is bijvoorbeeld een andere functiediepte nodig. Binnen een CRM-systeem zijn aanpassingen bijna altijd mogelijk.

De mogelijkheden voor een webshop

CRM-systemen laten toe dat een webshop bij een afhaalrestaurant klantretentie en het aantrekken van klanten beter tot hun recht komen. Als iemand klant is geweest, heeft de persoon waarschijnlijk gegevens achtergelaten; en aangegeven dat hij in de toekomst op de hoogte wilt worden gehouden van aanbiedingen. Dit is voor uw bedrijf een kans om een persoonlijke campagne op te zetten. Dit is alleen mogelijk als u de aankoophistorie bijhoud, wat mogelijk is in een CRM-systeem.

De verbinding van uw website

In het huidige tijdperk van digitale transformatie is het gebruik van een online aanwezigheid een must. De website fungeert als een boegbeeld van uw restaurant of cateringbedrijf. Tegenwoordig loopt u het risico helemaal niet meer gevonden te worden als u niet online aanwezig bent met uw zaak. Bij het ontwerpen van de online aanwezigheid moet er voor worden gezorgd dat deze de identiteit en uitstraling van het restaurant weerspiegelt. Dat geeft een goede eerste indruk aan een klant of gast.

De juiste software voor uw bedrijf in de voedingssector of horeca

Het is lastig om een juist CRM-softwaresysteem voor uw bedrijf te vinden. Daarom willen wij er een in het licht zetten, speciaal voor uw bedrijf. TribeCRM is een softwareoplossing dat alle facetten binnen uw bedrijf kan opereren. Het bevat vele functies zoals urenregistratie, verkoop, relatiebeheer, etc. Er zijn veel modules die kunnen worden toegevoegd.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van allerlei trends op het gebied van het restaurantwezen. Culinaire tips kun je dus zeker op deze site verwachten.

Contactgegevens

Via info @ restaurantbloemgracht.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden