Welke restaurants moet je bezoeken in Amsterdam

Geplaatst op

Nu de restaurants weer open zijn, zitten veel mensen met smart te wachten op een mogelijkheid om even een lekker hapje en drankje te kunnen doen op het terras. Het weer begint ook langzamerhand beter te worden, dus mensen beginnen al contact op te nemen met een restaurant waar ze graag heen willen. Wil je graag uit eten in Amsterdam, maar weet je nog niet precies waar? Dan bieden wij je de oplossing in deze blog over echte aanraders in Amsterdam.

The Uptown Meat Club

The Uptown Meat Club is een echt steak restaurant in Amsterdam waar je kunt genieten van heerlijk bereide vleesgerechten zoals een heerlijke chateaubriand, een cote de boeuf of een heuse T-bone steak. Ze zijn gevestigd aan de Van Baerlestraat vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. 

Restaurant 1890

Dit authentieke en restaurant is gevestigd aan de Amstelveenseweg in Amsterdam en heeft een uitgebreide menukaart met veel verschillende gerechten zoals vegetarische burgers en kaasfondue, kipsaté en verschillende soorten salades. Je kunt er terecht voor zowel een snelle lunch als een uitgebreid diner en de gerechten zijn vrij goedkoop.

Het Karbeel

Ben je meer in de stemming voor een heerlijke kaasfondue? Dan biedt het Karbeel in het centrum van Amsterdam je allerlei overheerlijke variaties aan kaasfondue zoals met zuid-europese kruiden of op basis van Hertog Jan en tijm. Heerlijk voor ook de vegetarische eters.

Ten slotte zijn er natuurlijk nog vele andere restaurants in Amsterdam waar je naar lievelust kunt genieten van heerlijke gerechten gemaakt door de beste koks in de buurt! Let er echter wel op dat niet elk restaurant een eigen terras heeft en dat er nog veel vragen zijn over hoe en wanneer restaurants zonder terras open kunnen voor het publiek. Bel daarom altijd van te voren even met het restaurant of kijk op hun website voor meer informatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van allerlei trends op het gebied van het restaurantwezen. Culinaire tips kun je dus zeker op deze site verwachten.

Contactgegevens

Via info @ restaurantbloemgracht.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden