Laatste nieuws

Geplaatst op

Festivalmuntjes  Met een festival kan je behoorlijk cachen! Daarvoor moet je natuurlijk wel een hele hoop investeren, maar dit zal het naderhand dubbel en dwars waard zijn. Er is geen betere marketingtruc dan festivalmuntjes. Je bezoekers vergeten volledig hoeveel ze nou eigenlijk per drankje of burger uitgeven en zijn verplicht om de muntjes om vaste […]

Lees meer

Geplaatst op

Het coronavirus zet al maandenlang de gehele wereld op zijn kop. Het virus dat met name voor ouderen, zwakken en mensen met luchtwegproblemen dodelijk kan zijn, zorgt ervoor dat de hele wereld te maken heeft met verschillende strenge maatregelen. Waar de maatregelen voor de ene organisatie vrijwel geen nadelen kent, of zelfs voordelen heeft, moeten […]

Lees meer

Geplaatst op

In tijden van corona hebben we gemerkt dat mensen vindingrijk zijn als het gaat om het omgaan met de gestelde regels om de ziekteverspreiding tegen te gaan. We hebben de 1.5 meterregel en de adviezen als het gaat om niezen, handen wassen en het niet handen schudden. Hoe zwaar mensen aan deze regels tillen verschilt […]

Lees meer

Geplaatst op

Met een heerlijke kop koffie kun je ervoor zorgen dat klanten terugkomen naar jouw etablissement.Maar hoe zet je nou het lekkerste kopje koffie? Wij ontrafelen het geheim van het perfecte kopje koffie. Lees het in deze blog. De juiste koffiebonen van de juiste plant  Koffiebonen horeca zijn vaak de puurste vorm van koffie omdat je […]

Lees meer

Geplaatst op

Hotels, restaurants, cafés, bars en alle andere horecagelegenheden hebben de wettelijke verplichting om ervoor te zorgen dat de voedingswaren die worden verkocht voldoen aan de juiste hygiëneregels. Het is dus niet zomaar wettelijk toegestaan om een kraampje te openen en je zelfgebakken koekjes te verkopen. Ook een lemonade stand moet in theorie een inspectie moeten […]

Lees meer

Geplaatst op

Een ovenschotel klinkt heel makkelijk, maar kan toch soms behoorlijk misgaan. Afhankelijk van de ingrediënten kan een stoofschotels bijvoorbeeld erg waterig zijn. Ook kunnen ingrediënten te gaar en papperig zijn, terwijl sommige niet genoeg doorgekookt zijn. Door schade en schande zijn we wijzer geworden en delen we in deze blog 4 geheimen om de perfecte […]

Lees meer

Geplaatst op

Waar je enkele jaren geleden nog weinig Japanse restaurants had in Nederland, kun je nu zelfs sushi halen bij je lokale supermarkt. Sushi is van oorsprong een Japans gerecht dat voornamelijk bestaat uit rijst en verschillende verse vissoorten. In Nederland wordt sushi steeds populairder als avondeten of lunch en springen de sushirestaurants één voor één […]

Lees meer

Geplaatst op

Vroeger kon je zo’n beetje doen wat je wilde, maar gelukkig is het tegenwoordig verplicht om je aan de regels te houden als het gaat om voedselveiligheid. Doe je dit niet dan riskeer je een flinke boete en moet je restaurant sluiten. De meeste professionals in de horeca en het restaurantwezen, hebben een gedegen opleiding […]

Lees meer

Geplaatst op

We nemen je mee op een reis langs enkele tips die het voor jou mogelijk maken om je restaurant op een geweldige manier in te richten. Een modern restaurant moet er natuurlijk fantastisch uitzien en een excellente sfeer hebben, zo alleen kun je mensen binnen laten komen en mag je ze daarna misschien wel vaker […]

Lees meer

Geplaatst op

Sushi is de laatste jaren superpopulair geworden. Dat komt door de veelzijdige smaak en de gezonde ingrediënten. In deze blog heb je daarna de tips voor, Lees snel verder en doe je voordeel ermee, zodat je kunt smullen van deze heerlijke gerechten. Sushi is veelzijdig Er is niet een soort sushi, want er zijn veel […]

Lees meer

1 2 3 4

Over ons

We houden je graag op de hoogte van allerlei trends op het gebied van het restaurantwezen. Culinaire tips kun je dus zeker op deze site verwachten.

Contactgegevens

Via info @ restaurantbloemgracht.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden